3170629779_8c3103ecfb_b_iphone-charger

Top 3 Apple accessoires

Bij de aankoop van een iPhone of iPad, nemen verstandige kopers natuurlijk ook meteen een hoesje of beschermfolie mee. Dit zijn dan ook de meest verkochte Apple accessoires. Maar ook een extra oplader en oplaadkabel zijn veel gevraagd. Je wilt tenslotte niet zonder stroom komen te zitten. En dan zijn er natuurlijk allerlei muziek accessoires zoals Bluetooth speakers, oordopjes, dockingstations en koptelefoons. Maar ook andere Apple gadgets vinden gretig aftrek. Welke Apple accessoires zijn eigenlijk het meest verkocht? Wij hebben de Top 3 voor je.

  1. iPhone 5S hoesjes
    De iPhone 5S is op dit moment het vlaggenschip van Apple. Het is dan ook niet zo gek dat hier veel hoesjes voor worden verkocht. Van speciale back cases tot flip cases, ze zijn er allemaal. Met een van de vele hoesjes is je telefoon rondom beschermd en gaat het toestel een stuk langer mee. En mocht je je oude iPhone ooit willen verkopen, dan krijg je er ook nog eens veel meer geld voor als het ding nog krasvrij is.
  2. iPad Air accessoires
    De iPad Air wordt alom gezien als de beste tablet van dit moment. Dat is niet zo gek, want het verbluffende design en de prima specificaties liegen er niet om. Populair zijn onder andere laders, speakers en docks.
  3. iPhone 5 beschermfolie
    Het scherm van de iPhone 5 sneuvelt vaak, heel vaak. Dat blijkt uit de vele reparatieaanvragen die overal binnenstromen. Met een folie voorkom je ernstige schade. Plak er één op, en je toestel is beschermd.

Bijzondere Apple Accessoires

Buiten de standaard opladers, hoesjes en beschermfolies, bestaan er natuurlijk ook de meer bijzondere Apple accessoires. Zo zijn er bijvoorbeeld hoesjes van goud of belegd met diamanten te koop voor de rijken onder ons. Maar ook complete inbouwsystemen voor in de auto. En de grote namen uit de mode en showbiz hebben ook ontdekt dat er met Apple accessoires veel geld te verdienen valt. Merken als Louis Vuton leveren dan ook voor ieder Apple product wel een hoesje.

Tags:
Previous Post
4668010058_bd6221ffa8_b_glass-iphone
Apple

Patent Apple voor glazen iPhone

Next Post
460227098_d79bcf1573_b_apple-store
Apple

Apple Store in Nederland

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.