iTunes Festival

Namen bekend van iTunes Festival

Apple staat er inmiddels om bekend dat het bedrijf heel goed weet hoe ze haar producten het best in de markt kan zetten. Dat is wel duidelijk. Maar ze weten ook waar ze mee bezig zijn als het gaat om nevenactiviteiten en evenementen rondom hun producten. Neem bijvoorbeeld het iTunes Festival dat in September weer plaats vindt met zeer grote namen als Maroon 5 en Pharrell Williams.

Het jaarlijkse iTunes Festival zal in Londen plaatsvinden. Artiesten spelen er graag en heel veel mensen willen er natuurlijk heel graag heen. In maart had Apple al een extra iTunes Festival cadeau gedaan op SXSW en nu wordt dat waarschijnlijk dunnetjes over gedaan. In september zijn er de hele maand optredens in The Roundhouse in Londen.

Meer dan 60 acts op iTunes Festival

De artiesten die komen optreden, zijn ook niet de minsten. Een indrukwekkende line-up van de grootste sterren en bands zal optreden op het jaarlijkse iTunes Festival. Zoals al genoemd treden Maroon 5 en Pharrell Williams op, maar ook Robert Plant, Kasabian, Beck, Sam Smith, Kylie, Blondie, 5 Seconds of Summer, David Guetta, Crissie Hynde en Calvin Harris. Het festival duurt, zoals gezegd, heel de maand september en er komen in totaal meer dan zestig acts optreden. Artiesten van over de hele wereld komen naar Londen om op Apple’s muziekfestival te spelen.

Het leuke aan dit festival is dat veel artiesten samen optreden. Eén minpunt: je kunt geen kaarten kopen voor het festival. Maar iedereen die in Engeland woont kan kaarten winnen via de iTunes Festival App. Vervelend natuurlijk, want zo kunnen wij dus eigenlijk al niet bij zijn. Al maakt dat het wel weer extra bijzonder voor diegenen die wel bij het festival kunnen zijn. Voor iedereen in Nederland zal de win actie waarschijnlijk weer via de HEMA lopen, net zoals vorig jaar. Op die manier kunnen toch ook een paar Nederlandse fans a.s. september weer genieten van het iTunes Festival.

Livestream

Wel jammer dat niet iedereen gemakkelijk bij het iTunes Festival kan zijn, want de kans is groot dat het een spectaculair feest gaat worden. Maar geen probleem of zorgen, want uiteraard heeft Apple ervoor gezorgd dat je de optredens terug kunt zien. En niet alleen in de vorm van ‘concert gemist’, maar ook live via een livestream in de iTunes-app.

Je kunt de optredens bekijken in iTunes of op je Apple TV. Alle optredens tijdens het iTunes Festival zullen dan live te zien zijn. Ook als podcast kun je de optredens terug kijken. Zo hoef je niets te missen en blijf je toch op de hoogte van het festival waar je eigenlijk graag bij had willen zijn.

Photo by leyink

Tags:
Previous Post
vakantiedokter app
Apps

Apple Top 100 – De Vakantiedokter App

Next Post
4668010058_bd6221ffa8_b_glass-iphone
Apple

Patent Apple voor glazen iPhone

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.