vakantiedokter app

Apple Top 100 – De Vakantiedokter App

In de Apple Top 100 staan de meest gedownloade of populaire ‘apps’, zowel gratis als betaald van Apple in de App Store. De lijst is gericht op de applicaties binnen Nederland. Elke week bespreken we weer een applicatie, omdat ‘ie razend populair is, omdat ‘ie bekend is en we er meer over willen vertellen of omdat de applicatie gewoon heel handig is. Zoals deze week: de Vakantiedokter App.

We kunnen alvast een hoop credits aan het Zilveren Kruis geven en aan de makers van de Vakantiedokter. Het is zomervakantie, mensen gaan op vakantie en wellicht zijn al die mensen toch minder bezig met de vraag ‘wat als er iets misgaat?’ De Vakantiedokter speelt hier prima op in, en dus Zilveren Kruis natuurlijk dus ook. Alles handig bij elkaar in één applicatie. Voor iedereen gratis medisch advies op afstand. In het kort is dat de samenvatting van de applicatie.

Vakantiedokter App – Medisch advies op afstand

Eerste voordeeltje: je hoeft niet verzekerd te zijn bij Zilveren Kruis Achmea om de applicatie te kunnen gebruiken. Je kunt er gewoon gratis gebruik van maken, zonder lid te hoeven zijn van de verzekeraar.

Wat kun je allemaal verwachten van de applicatie?

  • Je vindt er talloze tips voor een veilige vakantie
  • maar ook voor de voorbereidingen
  • wat heb je nodig, wat moet je zeker meenemen en wat is juist overbodig bijvoorbeeld.

Gelukkig zijn er een hoop medische professionals verbonden aan de applicatie in Nederland. Mocht je tijdens je reis dus iets vervelends meemaken, ineens buikpijn of bepaalde ontstekingen waarvan je geen idee hebt hoe het komt, dan is er dus een professional waarmee je kunt chatten via de applicatie.

Live chat welteverstaan, zodat je direct antwoorden krijgt op de vragen die je hebt. Of dit uiteindelijk ook echt gaat werken en gaat lopen, dat is uiteraard de vraag. In ieder geval kan de professional je advies geven en de klachten beoordelen of het heel ernstig is of dat het wel over gaat – misschien zelfs al tijdens de vakantie.

Meer dan chatten

Maar de applicatie heeft nog veel meer in huis, zodat het niet alleen maar chatten is. Zo kun je via de app je locatiegegevens verzenden, zodat de medisch professional weet waar je bent. En je kunt ook foto’s sturen van je klachten. Op deze manier kan de professional op dat moment, tijdens de live chat, jouw klacht veel beter beoordelen. Gelukkig is er nog veel meer binnen de applicatie waardoor het zeker de moeite waard is om de Vakantiedokter App even te downloaden in de App Store. Je weet tenslotte maar nooit wat er mis kan gaan tijdens je vakantie!

Tags:
 
Next Post
iTunes Festival
iTunes

Namen bekend van iTunes Festival

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.